Amarok.

Teraz v predaji už od 37 188 €, so zárukou až na 4 roky a s možnosťou využitia financovania NEXT s nízkymi mesačnými splátkami.

Nezapadnite v teréne, ani v bežnom priemere.

Výzvy osobného a pracovného života nerobia Amaroku žiaden problém. Je strovený na ich efektívne riešenie. Charakter robustného pick-upu potvrdzuje masívnym zaťažením až do 1 tony, ťahacou silou 3,5 tony a bohatou ponukou motorov. Od základného štvorvalca až po motor 3.0 V6 s výkonom 240 koní. Nabitý bohatým infotainmentom a modernými digitálnymi vychytávkami. Navyše ponúka vysokú mieru pohodlia. Jeho nový, jedinečný dizajn prináša silný imidž, s ktorým nezapadnete ani v teréne, ani v bežnom priemere. Pre tých najnáročnejších sú v ponuke prémiové výbavy Aventura a PanAmericana, ktoré ponúkajú ešte väčší pôžitok z jazdy a pohodlie. Vychutnajte si Amarok, prepojenie úžitkových vlastností a prémiového charakteru od značky Volkswagen Úžitkové vozidlá.

Viac informácii o tomto modele nájdete  » tejto stánke.

» Konfigurátor 

» Cenník            

Viac informácií získate u nášho predajcu:
Bc. Peter Bisaha
predaj Volkswagen Úžitkových vozidiel
@:Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
m: 0902 966 024
t: 042 437 92 13